Direktlänk till inlägg 4 mars 2007

Inbjudan till distanskurs i Harbo

Av Adriana - 4 mars 2007 16:48

Vill du veta vad Distansridning går ut på ?!Distansridning är allt från -en otroligt härlig naturupplevelse tillsammans med sin häst, –ett uthållighetsprov för er som ekipage, –eller ett tävlingsmoment på olika nivå.Kom till oss på Nybörjarkurs inom distansridning.Vi kommer att gå igenom grunderna inom distansridningen. Regler inför ClearRound och tävling. Samt ge råd och tips hur du tar dig fram till din första start och sedan vidare. Plats: Aspvik, HarboDatum: Vi kör tre onsdagar kl19.00 under våren (21/3, 28/3, 4/4) och avslutar fjärde tillfället med en gemensam träningsritt.Kostnad: 350:- för hela kursen. Anmälan till Gunilla Carlson 070-6601751nillas@hotmail.com Välkomna!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Adriana - 7 januari 2008 19:06

Distansläger med Staffan Strandberg, Ella Lindblom och Arne Berndes Inbjudan till distansläger i Flen, den 29/2-2/3 2008.Arrangör: Björkviks Ryttareförening.Sista anmälningsdag den 27/1 2008.  Mvh, Björkviks Ryttareförening http://www.bjorkviksrf.se...

Av Adriana - 3 januari 2008 16:48

Missa inte årets Distansgala. Du behöver inte vara gammal tävlingsräv för att komma dit, det räcker med att du tycker om distansritt och vill ha lite trevligt tillsammans med andra distansintresserade!   Program och pris: http://www2.ridsport.se/file...

Av Adriana - 24 december 2007 12:56

Distansryttaren önskar er alla en God Jul!   Själva tidningen är dessvärre försenad, den har kommit från tryckeriet och vårt "julpyssel" har bestått av etikettering :) ! Den postas första arbetsdagen efter julledigheten, sedan kommer den till er brev...

Av Adriana - 10 december 2007 10:10

Nu är det klart att Monika Eicker (som en del av er redan känner till från distanstävlingarna och/eller Svenska Arabhästföreningen) tar över tidningen Distansryttaren. Ni behöver därför inte oroa er över om tidningen kommer att dyka upp nästa år elle...

Av Adriana - 5 december 2007 11:44

Idag skickades årets sista nummer till tryckeriet. Om allt går som det ska kommer tidningen att dimpa ner i era brevlådor om ca 2 veckor.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se