Direktlänk till inlägg 21 juni 2007

MISSA INTE!!

Av Adriana - 21 juni 2007 20:05

Den 4 augusti 2007 inbjuder Stall Peak HB till föreläsning om distansträning på elitnivå.


Ni är välkomna till Växjö i Småland på en  intressant fakta dag om träning av internationellt tävlande distanshästar.  

Vi har bjudit in Maria Thomsen och Alamdar Dastaniför en intressant föreläsning om hur distanshästar tränas på internationella” arenor ” runt om i världenför att nå topp resultat.

- OBS! Föreläsningarna kommer att hållas på engelska språket.   


Alamdar Dastani, 24 år och från Indien. Startade sin sin karriär som ryttare i Indien där han vann guld för Indien ett par gånger i olika sammanhang. Därefter fick han jobb hos Shejk Mohammed bin Rachid al Makoutom stall i Dubai, som distanstränare. Han var under 3 år dagligen ledare för 88 hästar och 10 ryttare, och han ansvarade för att hästarna presterade på topp    av sin kapacitet.

Maria Thomsen, 27 år och från Danmark . Maria har de sista 7 åren arbetat med distansträning/tävling runt omkring i hela världen. Maria har arbetat för Valerie Kanavy(flerfaldig VM-medaljör) i USA, där hon bl.a flera gånger hjälpt Valerie med hästarna inför stora tävlingar. Maria har även en period jobbat hos Christie Yeoman, England (Christie har i flera år deltagit i mästerskap representerat det Engelska landslaget) Maria har även varit i Frankrike och jobbat bl.a hos den franska distanshästuppfödaren Jean-Claude Maurin, han är uppfödare till de berömda d´Alauze hästarna. Här arbetade Maria med den dagliga skötseln och träningen, under de 2 senaste åren har Maria jobbat som tränare och ryttare hos Denis Pesce, som är flerfaldig vinnare av den tuffa franska ritten Florac.


Föreläsningen hålls på Scandic Hotell i Växjö och kostar 790:-/person inkl fika och lunch. Betalning sker till Stall Peak HB b.g 5048-5853 och skall vara tillhanda senast 28 juli 2007 Anmälan sker till Yvonne Ekelund via mail till stallpeak@passagen.se senast den 14 juli 2007 skriv ditt namn/tel.nr/mailadress. För vägbeskrivning  och mer tids program se www.ekelund-thitz.se/education  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Adriana - 7 januari 2008 19:06

Distansläger med Staffan Strandberg, Ella Lindblom och Arne Berndes Inbjudan till distansläger i Flen, den 29/2-2/3 2008.Arrangör: Björkviks Ryttareförening.Sista anmälningsdag den 27/1 2008.  Mvh, Björkviks Ryttareförening http://www.bjorkviksrf.se...

Av Adriana - 3 januari 2008 16:48

Missa inte årets Distansgala. Du behöver inte vara gammal tävlingsräv för att komma dit, det räcker med att du tycker om distansritt och vill ha lite trevligt tillsammans med andra distansintresserade!   Program och pris: http://www2.ridsport.se/file...

Av Adriana - 24 december 2007 12:56

Distansryttaren önskar er alla en God Jul!   Själva tidningen är dessvärre försenad, den har kommit från tryckeriet och vårt "julpyssel" har bestått av etikettering :) ! Den postas första arbetsdagen efter julledigheten, sedan kommer den till er brev...

Av Adriana - 10 december 2007 10:10

Nu är det klart att Monika Eicker (som en del av er redan känner till från distanstävlingarna och/eller Svenska Arabhästföreningen) tar över tidningen Distansryttaren. Ni behöver därför inte oroa er över om tidningen kommer att dyka upp nästa år elle...

Av Adriana - 5 december 2007 11:44

Idag skickades årets sista nummer till tryckeriet. Om allt går som det ska kommer tidningen att dimpa ner i era brevlådor om ca 2 veckor.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se