Direktlänk till inlägg 29 juni 2007

Kommentarer kring tidningen?

Av Adriana - 29 juni 2007 18:28

Glöm inte att du kan kommentera tidningen och dess innehåll här på bloggen.

Använd "kommentera"-knappen uppe i höger hörn!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pilla

3 juli 2007 11:59

Jättekul att läsa om 160 kilometersryttarna i senaste numret! Det var otroligt intressant att få veta hur de tänkte för att klara av att rida så långt. Gunillas och alla de andras ödmjuka inställning till uppgiften gjorde mig nästan tårögd. Tack för en bra tidning!

 
Ingen bild

Emma

8 juli 2007 22:13

Hej!
Jag hoppas att tidningen blir kvar nästa år. Det är lika roligt varje gång den hamnar i brevlådan!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Adriana - 7 januari 2008 19:06

Distansläger med Staffan Strandberg, Ella Lindblom och Arne Berndes Inbjudan till distansläger i Flen, den 29/2-2/3 2008.Arrangör: Björkviks Ryttareförening.Sista anmälningsdag den 27/1 2008.  Mvh, Björkviks Ryttareförening http://www.bjorkviksrf.se...

Av Adriana - 3 januari 2008 16:48

Missa inte årets Distansgala. Du behöver inte vara gammal tävlingsräv för att komma dit, det räcker med att du tycker om distansritt och vill ha lite trevligt tillsammans med andra distansintresserade!   Program och pris: http://www2.ridsport.se/file...

Av Adriana - 24 december 2007 12:56

Distansryttaren önskar er alla en God Jul!   Själva tidningen är dessvärre försenad, den har kommit från tryckeriet och vårt "julpyssel" har bestått av etikettering :) ! Den postas första arbetsdagen efter julledigheten, sedan kommer den till er brev...

Av Adriana - 10 december 2007 10:10

Nu är det klart att Monika Eicker (som en del av er redan känner till från distanstävlingarna och/eller Svenska Arabhästföreningen) tar över tidningen Distansryttaren. Ni behöver därför inte oroa er över om tidningen kommer att dyka upp nästa år elle...

Av Adriana - 5 december 2007 11:44

Idag skickades årets sista nummer till tryckeriet. Om allt går som det ska kommer tidningen att dimpa ner i era brevlådor om ca 2 veckor.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se