Direktlänk till inlägg 2 augusti 2007

Inget lag från Sverige i Portugal

Av Adriana - 2 augusti 2007 20:09

Efter ett möte med alla landslagsryttarna söndagen 29/7 gick man igenom förutsättningarna för EM i Portugal: resa 400 mil i fyra dagar, platt men svår bana i över 30 graders värme samt en minimihastighet om 14 km/h vilket innebär att hästarna måte gå 15+ km/h de första 12 milen för att ha marginal. Landslagsledningen ansåg att bortfallet av hästar samt förutsättningarna för tävlingen gjorde att det inte var helt självklart att sända ett lag från Sverige att delta i EM.

Efter individuella diskussioner med alla ryttarna så fattade landslagsledningen beslutet att inte skicka något lag till årets EM i Portugal. Bedömningen är att förutsättningarna innebär en alltför stor risk att laget spricker pga flera uteslutningar. Därigenom är chansen liten att vi når de sportsliga resultat vi önskar.


Möjligen kommer två enskilda ekipage att delta individuellt med det måste ryttarna själva ta ställning för om de vill göra eller ej.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Adriana - 7 januari 2008 19:06

Distansläger med Staffan Strandberg, Ella Lindblom och Arne Berndes Inbjudan till distansläger i Flen, den 29/2-2/3 2008.Arrangör: Björkviks Ryttareförening.Sista anmälningsdag den 27/1 2008.  Mvh, Björkviks Ryttareförening http://www.bjorkviksrf.se...

Av Adriana - 3 januari 2008 16:48

Missa inte årets Distansgala. Du behöver inte vara gammal tävlingsräv för att komma dit, det räcker med att du tycker om distansritt och vill ha lite trevligt tillsammans med andra distansintresserade!   Program och pris: http://www2.ridsport.se/file...

Av Adriana - 24 december 2007 12:56

Distansryttaren önskar er alla en God Jul!   Själva tidningen är dessvärre försenad, den har kommit från tryckeriet och vårt "julpyssel" har bestått av etikettering :) ! Den postas första arbetsdagen efter julledigheten, sedan kommer den till er brev...

Av Adriana - 10 december 2007 10:10

Nu är det klart att Monika Eicker (som en del av er redan känner till från distanstävlingarna och/eller Svenska Arabhästföreningen) tar över tidningen Distansryttaren. Ni behöver därför inte oroa er över om tidningen kommer att dyka upp nästa år elle...

Av Adriana - 5 december 2007 11:44

Idag skickades årets sista nummer till tryckeriet. Om allt går som det ska kommer tidningen att dimpa ner i era brevlådor om ca 2 veckor.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se